Udlejning af akvarie – Til private & virksomheder

AquaClean tilbyder udlejning af akvarier til alle typer erhverv, som ønsker at skabe flotte og beroligende omgivelser på arbejdspladsen.

Udlejning af akvarier til virksomheder eller private

Vi tilbyder udlejning af akvarier, og vi kan opsætte og indrette akvarier, som passer præcis til jeres ønsker og behov.

Skal det være fyldt med flotte, farverige fisk, eller lægger I mere vægt på et mere enkelt og roligt liv i akvariet? Uanset hvad I har brug for i jeres virksomhed, kan vi sørge for løsningen. 

Priser & løsninger på udlejning

Prisen for udlejning af akvarier varierer alt efter behov og ønsker. Da vi netop tilbyder unikt tilpassede og individuelle løsninger er der mulighed for en forholdsvist billig udlejning af akvarier.

Dette kan du læse mere om under vores menupunkt priser – Klik her

Mange fordele ved udlejning af akvarier

Udnyt vores tilbud om udlejning af akvarier og få et saltvandsakvarium i receptionen, hotellobbyen eller på kontoret, som skaber blikfang med fisk og planteliv. Noget der kan være med til at højne arbejdsglæden hos de ansatte samt give kunderne et hyggeligt og harmonisk indtryk af virksomheden.

Kontakt AquaClean

Ønsker I at høre mere om mulighederne vedrørende vores udlejning af akvarier i København samt mulighederne for en unik og personlig løsning, er I altid velkomne til at kontakte AquaClean på telefon 43 63 98 92.

 

Med udlejning af akvarier bringer vi liv til indretningen af virksomheder.

 

 • Kontaktinfo

  Aquaclean ApS
  Ingerslevsgade 120
  1705 København V
  Tlf: 43 63 98 92
  CVR-nr: 18802678
  aquaclean@aquaclean.dk

  Ring til AquaClean på tlf: 43 63 98 92