Akvarieservice – Vi sikrer akvariets drift

AquaClean tilbyder professionel akvarieservice í hele Danmark, hvor vi tager os af alt nødvendigt arbejde med henblik på at sikre de optimale vilkår for akvariets drift.

Fast akvarieservice

Overvejer du en fast serviceaftale, hvor du trygt kan overlade dit akvarium til professionelle, er AquaClean den rette til at varetage opgaven.
Prisen på akvarieservice afhænger af flere ting. Blandt andet hvilket akvarium der er tale om, samt hvor omfangsrig servicen af akvariet skal være. Som kunde kan du for eksempel selv vælge at varetage noget af rengøringen, hvorfor vi ikke behøver at udføre akvarieservice lige så ofte.

Du kan læse mere om priserne her – klik her

Akvarieservice med fordele

En serviceaftale hos AquaClean indgås til en fast aftalt pris. Det indebærer, at vi udfører service på akvariet til en fast pris, uanset hvor ofte det tilses, uden nogen ekstra omkostning. Som kunde hos os er du dermed sikret et velfungerende akvarium, som fremstår som nyt – året rundt.

Hos Aquaclean ApS tilbyder vi dig:

 

Opsætning af akvarie

 

Akvarieservice på nyt eller gammelt akvarie

 

Suplering af fisk, planter & koraller

 

Speciel løsninger

Erfaringen rigere

AquaClean har mange års erfaring med akvarieservice. De mange år inden for faget giver os det bedste udgangspunkt for at levere en professionel og effektiv akvarieservice, som lever op til dine forventninger. Alt du som kunde skal gøre, er at nyde synet. Så klarer vi arbejdet.

 

Kontakt os allerede i dag på telefon 43 63 98 92 eller via vores kontaktformular for et uforpligtende tilbud på en serviceaftale.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

 • Kontaktinfo

  Aquaclean ApS
  Ingerslevsgade 120
  1705 København V
  Tlf: 43 63 98 92
  CVR-nr: 18802678
  aquaclean@aquaclean.dk

  Ring til AquaClean på tlf: 43 63 98 92